SUP – Vad är det?

SUP står för Stand Up Paddleboard och är ett fenomen som har blivit mycket uppmärksammad runt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. Paddleboard innebär att en person står på en paddelbräda och har en paddel som färdmedel.
Eftersom paddleboard har en anpassningsbar design, kan du använda din paddleboard i de flesta vattentyper och drag. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att bruka din paddleboard, beroende på vattnet som du har din paddleboard i https://stockholm-sup.se.Body Glove Performer 11' Inflatable Stand Up Paddleboard Package | Costco
SUP Paddleboard
För att få ut det mesta av en SUP upplevelse är att välja en relevant paddle board. Det gör stor skillnad i användandet av SUP om du har valt en paddle board som är anpassad för din SUP aktivitet. Paddelbräda finns i hårt material eller som upplåsbar. Till synes är båda alternativen lika, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård SUP är gjord för högre hastighet, har ett starkare glid och är bättre att ha om du vill undvika att pumpa upp din SUP varje gång och kan komma ut snabbare i vattnet. Skillnaden med en uppblåsbar SUP är att den är smidig att förvara och du kan ha med den på resan och testa på nya SUP möjligheter dit du reser.
SUP – SUP Yoga
Det finns olika typer av SUP och med den smarta paddleboard är möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla. En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på din paddle. SUP Yoga är en träningsform som är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.
Paddle Stockholm
I Stockholm trendar träningsformen SUP. För att upptäcka och njuta av Stockholms badplatser har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. Stand up paddle är en aktivitet som är till för både unga och gamla och som bidragit till en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är skinande Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är Paddleboard ett bra val som passar för alla åldrar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.